Skoči na sadržaj
Početna » Aktuelno » Radionica -Mala deca a veliki ljudi

Radionica -Mala deca a veliki ljudi

Radionica - Mala deca a veliki ljudi

Mala deca a veliki ljiudii i jedna devojčica a veliki čovek, Milica Vučković , pokazali su kroz jednu edukativnu radionicu kako ljubav zvuči . Na slikama se vidi kako izgleda a ja vam mogu potvrditi da ljubav ume da zvuči : ”Šta volimo i čega se bojimo”.


Ostalo je da ispričamo koliko smo srećni što smo svi bili ovako srećni, kako reče Dimitrije ali to je neprepričivo. I da…. hvala na divnim pričama koje ste ispričali i pisali. Hvala na jednoj posebnoj priči o “ Bezbednom zamku” koga čuva veliko srce. Vaša su deo tog srca. Održana radionica je pružila deci mogućnost edukacije i upoznavanja sa osnovnim konceptima bezbednosti i kako se mogu zaštiti u svakodnevnom funkcionisanju u realnom životu kao i na internetu.


Deci je pre svega omogućena bezbedna i sigurna atmosfera, puna podržavajućeg i prijateljskog karaktera što je poslužilo kao dobra osnova za kasnije teme koje je radionica obuhvatala, odnosno mogućnost dece da istražuju i izveste o svojim strahovima i brigama. Pored toga, bila je odlična prilika za druženje, grupni, timski i kreativni rad tako da su deca imala prilike i da se opuste i zabave u zdravom i sigurnom ambijentu u kome su dobili iskustvo uvažavanja svakog člana pojedinačno i bili pozvani da u tome i sami učestvuju. Postojalo je učenje po modelu kao i veoma bogata i kvalitetna medjusobna interakcija.


Usmene evaluacije koje smo dobili na kraju su bile veoma pozitivne sa njihove strane i reklo bi se autentične. Moderator ove radionice bila je Milica Vučković
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *