Izbornik Zatvoriti

Udruženje “Bezbedno dete” čini kreativni tim ljudi koji, pored unapređenja zaštite dece i mladih,  organizuje akcije, tribine i promocije u cilju promovisanja humanitarnih aktivnosti, podizanje svesti o kulturno umetničkim vrednostima i nacionalnom identitetu. Podstiče stvaralački potencijal kod mladih i motiviše ih na kreativno stvaralaštvo, ali i aktivno učestvuje u rešavanju svakodnevnih problema sa kojima se mladi susreću.

Misija Udruženja

Bezbednost deteta i podizanje svesti o opasnostima koje vrebaju. Ako ne znate kome, obratite se nama.

Ciljevi Udruženja

Podizanje svesti o bezbednosti dece u socijalnom okruženju
Uspostavljanje saradnje sa svim institucijama od značaja za bezbednost
Organizacija aktivnosti sa ciljem podizanja svesti o kulutrno umetničkim vrednostima i nacionalnom identitetu kroz folklor i literarne kolumne
Edukacija dece o vrednostima i potencijalnim opasnostima
Motivisanje dece za kreativno stvaralaštvo
Organizovanje likovnih i literarnih konkursa i širenje svesti o etno muzikologiji
Organizovanje volonterskih akcija i preventivnih radionica od strane logopeda zdravstvenih radnika i saradnika
Uspostavljanje saradnje sa svim institucijama od značaja za bezbednost

KONTAKTIRAJTE NAS

Svakog radnog dana od 9 do 15h

Jelena Đokić

Jelena Đokić

Ovlašćena zastupnica udruženja “Bezbedno dete” Vlasotince

Tokom celokupnog formalnog obrazovanja, a danas kao profesor srpskog jezika i književnosti, bavi se humanitarnim radom, zajedno sa svojim učenicima i porodicom.


Rukovodilac je Učeničkog parlamenta Osnovne škole “8.oktobar” u Vlasotincu.

Realizatorka niza projekata o bezbednosti dece i učesnica mnogobrojnih festivala na kojima su njeni učenici osvajali značajne nagrade.


Sonja Nikolić

U udruženju BEZBEDNO DETE Vlasotince, Sonja radi na individualnim i grupnim nivoima, kako sa decom, tako i sa odraslima. Sa zadovoljstvom i posvešćenošću bavi se svakim radnim zadatkom koji se pred nju postavi.

Sonja Nikolić

Profesor književnosti

Sonja Nikolić završila je Filozofski fakultet u Nisu, smer: srbistika i master akademske studije, smer: srpska i komparativna knjizevnost, filologija.


Volonterskim radom bavila se u Dnevnom boravku za decu sa posebnim potrebama u Vlasotincu,  u Crvenom krstu u Vlasotincu, na Sajmu knjiga u Nišu, volonterski rad pri Savezu studenata Filozofskog fakulteta u Nišu (obavljanje delatnosti u okviru SSFF kao što su: organizacija studijskog putovanja u Banjoj Luci, svečani prijem studenata Univerziteta iz Banja Luke, volonter na naučnom skupu studenata pod nazivom STUDKON 2 koji organizuje SSFF, volonter tokom Dana otvorenih vrata, predstavljanje departmana za srbistiku, volonter u toku humanitarne nedelje pod nazivom „Kosmetu na poklon“).

SARADNICI UDRUŽENJA - ČLANOVI NAŠEG TIMA

Marija Mitrović

Saradnik advokat

Aleksandra Miladinović

Psiholog

Dalibor Ilić

Fotograf, uređivač društvenih stranica i tehničko osoblje