Izbornik Zatvoriti

Promocija romana "Cepanje duše"

Roman „Cepanje duše“ je i psihološki i ljubavni. Radnja romana prati paralelno dve priče. Lajt motiv obe priče je ljubav. Autorka kroz svoj roman pokazuje koliko smo u stanju da se nakon svih i svakakvih padova ponovo uzdignemo pomoću ljubavi. Ovo je priča žene čija je moć reč. Ovo može da bude priča svakog od nas.Jelenu Milenković vlasotinačka publika upoznala je pre dve godine tokom predstavljanja prvog romana „Ne veruj rečima“. Ona piše o našoj stvarnosti na originalan način, pravim imenom naziva stvari oko sebe, poseduje hrabrost kojom kroz pero obasipa čitaoca i podstiče ga da otvori oči, da progleda, da vidi što bolje, da vidi što dalje.


 

Učenici Osnovne škole „8. oktobar“ Mila Mitić i Petar Veljković čitali su odlomke iz knjige. Za muzički deo programa bili su zaduženi učenici Gimnazije „Stevan Jakovljević“ Emilija Lepojević, Aleksandra Milenković, Predrag Petković i Veljko Jovanović.


 

Promocija drugog romana Jelene Milenković u Vlasotincu je organizovana odmah nakon predstavljanja knjige u Beogradu i Kruševcu.


(izvor: Kulturni centar Vlasotince)