Skoči na sadržaj
Početna » Aktuelno » Preporučujemo: ARMAGEDON – Vlada Arsić

Preporučujemo: ARMAGEDON – Vlada Arsić

Preporučujemo: ARMAGEDON - Vlada Arsić

Roman pod nazivom “Armagedon”, pisca i novinara Vlade Arsića, svedoči o istinitim i potresnim nesrećama na teritoriji Republike Srbije. Autor nas, kroz četiri nimalo lake priče, približava samoj srži problema, a to je najveća pošast današnjice, pedofilija.

🔸Radnja romana je s početka zasnovana na priču o nestanku osmogodišnje devojčice u mirnom vojvodjanskom mestu. Potresna priča o maloletnom biću čije je telo, nakon višesatne potrage, pronadjeno sa tragovima zlostavljanja i silovanja.

🔸Neverovatna je i činjenica da je po završetku romana, kao naslućena došla i tragična priča jedne Tijane. Kao naslućena, kao opomena, kao nauk.

🔸Vlada Arsić progovara o žrtvama pedofilije, o nasilju i zamkama počinilaca koji vrebaju decu licem u lice ili putem virtuelnog sveta.

◽Jedna nimalo laka priča, ali priča koja ima za cilj i edukaciju roditelja i same dece po pitanju sveprisutnih problema današnjice.

◽Zato, podignimo svest roditeljima i našoj deci, koji će nakon čitanja ove priče ostati, pre svega hrabri i oprezni, ali nikako lakoverni.

➡️ Ovaj roman možete poručiti na sajtu Fondacije Tijana Jurić.


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *